Termékeink

 

 

 

Termék részletek


WPC kerítés - ARD PMS

WPC kerítés - ARD PMS
 • WPC kerítés - ARD PMS
 • WPC kerítés - ARD PMS
 • WPC kerítés - ARD PMS
 • WPC kerítés - ARD PMS
 • WPC kerítés - ARD PMS
 • WPC kerítés - ARD PMS
 • WPC kerítés - ARD PMS
 • WPC kerítés - ARD PMS
12 900 Ft
Egységár: 12 900 Ft/m

ARD PMS tömör WPC kerítés. Kedvező ár! 5 alapszín.

Bővebb termék leírásért katt a képre!


 • ARD-PMS   WPC kerítés - tömör

  A tömör WPC kerítéslécek legnagyobb kínálatát az ARD Privacy Master Solo (PMS) biztosítja, hiszen 24-féle standard profilszélességben és 18-féle szálhosszban (vagy akár egyedi méretben) áll rendelkezésre, 5 népszerű színben. Az ezáltal több mint 2000 variációból mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő WPC kerítéslécet, mely tömör profilkialakításának, valamint a minden ARD terméknél alkalmazott LT+ formulának köszönhetően tartós megoldást jelent esztétikus kerítések kialakításához, mindennemű felületkezelés szükségessége nélkül. A széles oldalaikon szálcsiszolt felületi megmunkálású, 15 mm vastag WPC kerítéslécek - a kivitelezési útmutatóban foglaltak betartásával - vízszintesen és függőlegesen egyaránt telepíthetőek. A kifejezetten masszív, svájci precizitással tervezett és a legmagasabb szintű minőségbiztosítás mellett gyártott ARD PMS WPC kerítéslécek e tulajdonságaiknak köszönhetően méltán népszerűek vevőink körében. 

   

   

  Standard szálhossz: változó ( +/-0,5%)

  Bruttó m² ár: 41.633 Ft 

  Anyag:  55% faliszt, 35% polietilén, 10% egyéb anyagok (LT formulával)

  Garancia: 30 év a termeszek, gombák és más károkozók által az anyag szerkezetében okozott károsodás ellen, 12 év általános garancia, az AR Decking Schweiz garanciaszabályzatának megfelelően.

  Burkolat méretei: 30 cm szélesség, változó hosszúság, 1,5 cm vastagság

  Színek: trüffel, datolyabarna, őzbarna, manhattan szürke, napos bézs

  Felszín: mindkét oldalán sima, csiszolt

  WPC kerítések - felületkezelés nélküli gondtalan élet...

  A WPC kerítések a már egyre jobban elterjednek a WPC teraszburkolatokhoz hasonlóan, hiszen nem igényelnek semmiféle felületkezelést és egyszerű a szerelésük. Hosszútávon felületkezelés nélkül is szép és esztétikusak maradnak. A WPC pozitív tulajdonságaiból adódóan egyre népszerűbb. A régi fakerítések vagy vaskerítések már a múlt, amiért pár évente átcsiszolni, - felület kezelni kell és a mai rohanó világban nincs idő ilyen tevékenységekre, aminek a következménye, hogy elkorhad vagy elrozsdásodik a kerítésünk. A költségekről nem is beszélve (csiszoló, festék…) A másik nagy előny, hogy a WPC gyárak egyre nagyobb hányada készít ugyanis a teraszburkolatokkal egységes megjelenésű WPC kerítésprofilokat, melyek egy része a hagyományos kerítéslécekhez hasonlóan alkalmazható, míg egy másik részük egyedi - jellemzően egymáshoz illeszkedő elemekből álló - rendszerként áll a vevők rendelkezésére. 

  A termékről készült kép és a valóság között minta és színárnyalati különbség előfordulhat.

  Kérjen ajánlatot: info@egyedi-trend.hu


   

 • Garancia
  30 év a termeszek, gombák és más károkozók által az anyag szerkezetében okozott károsodás ellen, 12 év általános garancia, az AR Decking Schweiz garanciaszabályzatának megfelelően.
  Alkalmazás
  Kültér és beltér
  Szín
  Trüffel, datolyabarna, őzbarna, Manhattan szürke, napos bézs
  Tömeg
  6,5 kg/m
 • Túl nagy fesztáv
  A kerítéseknél mind a kerítéselemek tömegéből esetlegesen adódó meghajlás, mind az időnként akár extrém mértékű szélterhelés miatt különösen fontos, hogy az előírt legnagyobb fesztávokat betartsuk. Az előírtnál akár csak kis mértékben is nagyobb távolság alkalmazása garanciavesztéssel jár, valamint exponenciálisan növeli a meghajlások, repedések, törések esélyét.

   

  Hőtágulás biztosításának hiánya
  A WPC hőtágulása szükségessé teszi, hogy - a teraszburkolatokhoz hasonlóan - a kerítéslécek ne legyenek több ponton fixen rögzítve, ugyanis akkor hasasodnának vagy éppen a rögzítési pontnál olyan feszültség keletkezne az anyagban, ami hasadáshoz vezethetne. Éppen ezért a kapupánt csavarral rögzített kerítéslécek esetén egyetlen fix rögzítési pont alkalmazható, a további rögzítési pontokat hosszanti furattal kell kialakítani és a csavart csak annyira meghúzni, hogy az anyag tudjon alatta mozogni (azaz e csavarkötések nem fixen rögzítenek, csak megvezetik a hosszanti irányba érdemi mértékben hőtáguló kerítésléceket). 3 soron rögzített kerítéslécek esetén mindig a középső legyen a fix rögzítési pont!

   

  Gyenge acél tartószerkezet
  Különösen a teljesen zárt WPC kerítések esetén kritikus, ha az acél kerítésszerkezet túl gyenge, keresztmetszeti méreteit és/vagy anyagvastagságát tekintve alulméretezett. Fontos, hogy ha az acélszerkezet nem veszi figyelembe az akár jelentős szélterhelést, akkor a szél a kerítésben kárt okozhat, szélsőséges esetben kidöntheti azt, akár jelentős károkat okozva a kerítés mellett parkoló autókban is. Kerítésszerkezet minden esetben minimum 3 mm falvastagságú zártszelvényből készüljön, teljesen zárt kerítésrendszer esetén 4 mm falvastagság is szükséges lehet. A zártszelvényekre húzható WPC oszlopok esetén a zártszelvény végig kell fusson az oszlopokon belül, a WPC ugyanis nem tartószerkezeti elem.
Webáruház készítés