Termékeink

 

 

 

Raklap bútor elemekből

Fő kategória >Raklap bútorok >Raklap bútor elemekből


Nincs ilyen termék

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Miért jó a raklap bútor ? egyszerű a válasz a kérdésre. Mert masszív, strapabíró ezáltal hosszú élettartalmú, állja a gyerekek ugrálását és különféle variációkban lehet a meglévő (kert, terasz, klubhelység,kültéri szórakózó hely...) környezetbe beilleszteni. Arról nem is beszélve, hogy nagyon TRENDI és olcsó! Továbbá praktikusak és egyszerűen tetszőlegesen átvariálhatóak szín és formavilágban.

 

Lehet egyedi kinézetű is ? igen, akár egyedi elrendezésű és méretű is lehet vagy egyedi színben is kérhető. Természetesen megvásárolhatóak is a raklap bútoraink. 

 

Kiknek ajánljuk a raklap bútorokat ? MINDENKINEK aki szeretne egy kicsit kitűnni és egy egyedi, hosszú élettartalmú kerti ülő alkalmasságot szeretne otthonába ill. kertjébe. Nem szeretne rettegésben élni, hogy mikor törik vagy hajlik el a méregdrága kerti "tucat" bútora. Továbbá minden olyan vendéglátói egységet akik rendelkeznek  saját szabadtéri kerthelyiséggel vagy cégek akik rendezvényeket csinálnak vagy vesznek részt.

 

Miért is időtálló a raklap bútor ? a raklapokat alapból nehéz tárgyak szállítására tervezték (1000kg.) ebből eredően erős és vastag deszkákból van elkészítve. A raklap bútorok erősebb anyagból vannak, mint a dekoratív kerti bútorok és  kivitelezésük álltal masszívak és ellenállóbbak az egyébb behatásoknak.


Webáruház készítés